Probeer Kristien.nl nu gratis

Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.
Op dit e-mailadres informeren wij u over uw profiel, ons product en onze service.

Ontmoet profielen bij jou in de buurt
Volg Kristien nu ook via Social Media:
Kristien adviseert

Steeds meer mensen ontdekken internetdating. Het is een gemakkelijke manier om vrouwen en mannen te ontmoeten, je kunt zo lang anoniem blijven als je zelf wilt, en als je na een tijdje liever op zoek gaat naar iemand anders, dan leg je snel en eenvoudig contact met een andere leuke man of vrouw.

Kristien helpt jou bij de zoektocht naar jouw ideale partner. Of het je nu alleen om een flirt te doen is, een gesprekspartner, iemand om gezellige dingen mee te doen, vriendschap, dating of seks, tussen de duizenden profielen op Kristien.nl (iedere dag komen daar vele nieuwe aanmeldingen bij) zit zeker een vrouw of man die op zoek is naar hetzelfde als jij.

Kristien adviseert en geeft je enkele tips die ervoor zorgen dat het vinden van een flirt, vriendschap of date succesvol verloopt. Wees positief, geduldig en creatief. Als je interesse hebt in een man of vrouw, stuur dan een flirt bericht of een persoonlijk bericht waarin je wat meer over jezelf vertelt en waarom je reageert.

Zorg ervoor dat je profiel op Kristien.nl zo volledig mogelijk is ingevuld. Plaats bij je Kristien profielpagina ook eens een leuke foto van jezelf. Foto`s uit je dagelijkse leven scoren beter dan pasfoto`s of plaatjes waar alleen je gezicht op staat. Zo kan de persoon die jou foto bekijkt niet alleen zien hoe jij eruit ziet, maar ook je omgeving.

Hoe aantrekkelijker je profiel, hoe meer vrouwen of mannen die jouw profiel bezoeken in contact willen komen. Schrijf een leuke tekst over jezelf, daarin hoef je niet je levensverhaal te vertellen, maar kun je wel interesses noemen, wat voor werk je doet, enz. Zo krijgt jouw profielbezoeker een goed beeld van je.

Doe het veilig. Kristien biedt een veilige, discrete en betrouwbare omgeving waar vrouwen en mannen met elkaar in contact kunnen komen. Wees geduldig, weinig vrouwen willen al na een paar berichtjes daten. Je hebt veel meer kans van slagen als je laat zien dat je geïnteresseerd bent in wat een persoon doet. Als het klikt, dan gaat de rest vanzelf!

De minimale leeftijd voor deelname aan Kristien.nl is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van Kristien.nl op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op Kristien.nl zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Kristien.nl is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Kristien.nl is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten. Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen.

Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter. Kristien.nl © 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.